Velkommen!

Ansøgning færdiggøres i sidste sekund

Jeg har aldrig været typen der gjorde tingene i god tid, og jeg venter gerne til det allersidste sekund. I dag var ingen undtagelse. Jeg havde glemt alt om min fulde ansøgning på gozapp.dk som er obligatorisk hvis man vil være udvekslingsstudent i USA og skulle udfyldes inden 1. februar – ellers ville jeg ikke komme afsted! Jeg sidder lige nu og er ved at færdiggøre de mange spørgsmål. Do you smoke? What are your experiences with children? Are you active in any religious groups? Der var så meget som skulle skrive nøjes under, så jeg får den helt rette værtsfamilie. Jeg skulle samtidig lave et helt album hvor jeg kunne oploade billeder af mig selv, min familie og venner. Jeg fik oploadet både billeder fra ferier og efterskolen. På torsdag skal jeg til lægen og have vacciner, og så skal lægen også skrive nogle papirer under.

Det er rart at alt det store arbejde er ved at være slut, og så glæder jeg mig utrolig meget til workshop i Odense og København med de andre udvekslingsstudenter som foregår til maj.

sts forberedelse

Kisses, Emilie <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen!