Q&A - de typiske spørgsmål

HOSTFAMILY!

Så kom dagen hvor STS ringede. Endelig! Jeg havde for et par dagen siden allerede skrevet med min værtsbror, som havde tilføjet mig på facebook. Og i morges ringede STS så endelig og kunne bekræfte at jeg skulle bo hos familien Gaeddert de næste 10 måneder. Familien består af forældrene Angie og Wade, lillebror Eric på 16 år og storesøstrene Brooke og Nichelle i 20’erne. Derudover har de to hunde og to katte. Ja, det lyder jo som den perfekte familie! Mine værtssøstre bor desværre ikke hjemme, men går på college. Jeg er virkelig glad for at have en bror på min egen alder, som jeg også skal gå i high school med. Så bliver første skoledag måske ikke så slem, som jeg kunne have forestillet mig.
Familie er meget aktiv og sporty, og så vidt jeg ved er Angie fitness/yoga instruktør. Alle “børnene” spiller klaver og synger (jaaaa, en familie med kærlighed for performing), og Angie vil prøve at få mig med i en teaterklub. De bor i en lille by, kaldt McPherson, som ligger i Kansas. De bor i et stort flot hus med hjemmebiograf, spillerum, pool i haven og en flot udsigt ud over nogle golfbaner. Jeg får lov til at vælge at bo enten på Nichelles eller Brookes gamle værelse.

I morgen skal jeg i gang med at pakke, og på mandag skal jeg et smut i byen og købe gaver til “børnene”. Jeg har nemlig kun gave til Angie og Wade lige nu.

Jeg tror ikke jeg kan beskrive hvor lykkelig og tilfreds jeg er lige nu. Familien virker så sød og jeg tror jeg passer perfekt ind. På onsdag rejser jeg til New York på prep course i fire dage, og så går turen ellers videre til familien Gaeddert!

Kisses, Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A - de typiske spørgsmål