WELCOME TO MCPHERSON

Skøre facts om USA!

Efter en uge i staterne, har lagt mærke til en masse underlige ting som amerikanere siger og gør! Jeg tænkte at det kunne være sjovt med et lille indlæg om det, så I derhjemme kan få en fornemmelse om hvor skørt her kan være!

#1 AMERIKANERE ELSKER MAD – og de har nok til at fodre hele verden minimum 5 gange. Vi ved alle sammen godt, at Amerika er kendt for fedme og fast food. Deres supermarkeder er 4-5 gange så store som i Europa. Noget jeg især har lagt mærke til, er at de snacker den for sygt. Det er helt normalt at gøre det i undervisningen – selv i fysiktimer hvor du arbejder med kemikalier!

haha

 

#2 DE VED (NÆSTEN) INGENTING OM EUROPA
I dag da jeg havde U.S History, spurgte læreren “Europe is not a country, but?”…. Intet svar, udover mig der råbte gennem klassen “a continent”. Og jeg har også fået spørgsmål som “is Denmark in Germany?”.

download

#3 INCHES, FEET, FAHRENHEIT – WHAT?!

Centimeter, kilometer, kilogram og så videre – glem dem! Det bruger de ikke.

large

 

#4 HIGH SCHOOL

De skifter klasselokale hver time, og det er SUPER forvirrende! Efter 4 dage i skole må jeg stadig spørge om vej. Som rygtet lyder – everything is big in America – skolebøger er kæmpe! Jeg forstår endelig hvorfor de har brug for skabe – som jeg iøvrigt ikke kan finde ud af at åbne. Udover det snakker de så hurtigt og mumler, hvorefter jeg må sige hvabehar mindst 4 gange.

edfb

#5 ALDERSGRÆNSER

16 for at kører bil – 21 for at drikke alkohol. Hahaha what? 21? Vi er heldige i Danmark!’

nj

Kisses, Emilie

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WELCOME TO MCPHERSON