HIGH SCHOOL

I denne uge har jeg

Mandag efter skole startede jeg endelig til dans! Jeg har ikke været i gang siden Oure Efterskole, og det er 3 måneder siden. Det var så dejligt at komme igang igen. Angie kørte mig til Salina, som er en halv times kørsel fra McPherson, hvor jeg skulle have én ballet teknik time og én street jazz time. Jeg startede ud med ballet, hvilket var mega fedt. Bagefter kørte Angie og jeg på Subway for at spise aftensmad, og så kørte vi tilbage til Tamara’s danse skole, hvor jeg havde street jazz. Det er en blanding af hiphop og jazz, og det var vildt cool. Jeg glæder mig til at komme tilbage!

IMG_0278

Tirsdag var jeg til min første volleykamp på skolen. Jeg tog over på skolen sammen med Wade og Max. De var vildt gode til at spille volleyball! Efter første kamp kørte vi til Freddy’s som er en meget amerikansk og lækkert hamburgerrestaurant. Da vi var færdige kørte vi tilbage og så anden og sidste volleykamp.

IMG_0298

IMG_0303 (1)

IMG_0297

Onsdag efter skole pakkede vi bilen og kørte til Kansas State Fair. Det er en forlystelsespark der bliver sat op en gang om året. Det var vildt stort, fyldt med karuseller, mad, skulpture og dyr. Det var så amerikansk som noget kan blive. Der var alle slags amerikanske stereotyper, især cowboys. Jeg spiste en – deres bud på – kebab. Det smager så meget bedre i Danmark, end her i USA. Til dessert fik jeg kæmpe stor cookie dough is – typisk amerikansk. Man kunne få al slags mad der, og jeg ville så gerne have smagt noget mere. Man kunne også købe corndogs, deep fried oreos og endda bacon dyppet i chokolade.
Om aftenen så vi en koncert med Newsboys, som familien havde købt billetter til.

IMG_0344

IMG_0331

IMG_0326

IMG_0332

IMG_0347

IMG_0367

IMG_0359

Kisses, Emilie

2

  • Mathilde

    Det er virkelig fedt, at læse om din tid i USA! Desuden gør du også dine indlæg super lækre og hyggelige at læse. Det er en sand fornøjelse! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • KissesFromEmilie

      Ih, sikke en skøn kommentar at få! Jeg er glad for at du følger med og at du kan lide mine indlæg! Tusinde tak! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGH SCHOOL