Koncert med skolens kor

Lørdag i Wichita

I går, lørdag, brugte familien og jeg hele dagen i Wichita. Vi stod forholdvis tidligt op, og tog afsted ved 10-tiden. Først shoppede vi i World Market, som er en international butik, der sælger mad fra hele verden. Desværre fandt jeg kun to danske ting – æbleskive mix og rugbrød – mens Max selvfølgelig fandt mange forskellige tyske ting. Vi købte også lækker Lorina lemonade med hjem, som er min yndlings, og minder mig om gode stunder med veninderne hjemmefra. Bagefter spiste vi på en lækker restaurant, hvor jeg fik en lækker burger, og Max selvfølgelig fik udnyttet gratis refill af sodavand. Det er altså en af de ting jeg hader mest ved Danmark – 45 kr for en lille sodavand der alligevel består 70% af isterninger. På alle restauranter i USA betaler du $2-3 og så må du få lige så meget du ønsker. Bagefter tog vi i biografen. Jeg var meget begejstret og overrasket over hvor flot og stor en biograf det var. Udseendet var så amerikansk – ligesom du ser biografer i film – og biografen havde over 20 sale. Eric var fast besluttet på at vi skulle se The Martian, og selvom jeg normalt ikke er til den genre film, så må indrømme den var ret god.
Da filmen var færdig tog vi ud og shoppede efterårs- og vintertøj. Jeg endte dog kun med at købe to sweatere fra Abercrombie og Pacsun (…mine youtubefølgere må selvfølgelig gerne skrive hvis de ønsker et samlet haul).
Efter shoppingen gik turen tilbage til McPherson. Vi brugte et par timer hos familiens nabo, Mary og Tom, hvor vi spiste aftensmad og så Pitch Perfect 2. Tom viste mig Pitch Perfect 2, fordi den foregår i København, hvilket jeg var meget overrasket over.

Kisses, Emilie

IMG_0763

IMG_0764

IMG_0766

5

  • Freja Skovgaard

    Hej Emilie. Vil MEGET gerne se et haul Det er meget spændende at høre om dine dage i USA, jeg synes du laver noget hver dag, men har du også nogle dage i weekenden hjemme på dit værelse hvor du keder dig?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • KissesFromEmilie

      Jeg er glad for at du kan lide min blog. Jeg deler skam ogsaa kun de spaendende oplevelser, saa ja, jeg har ogsaa dage hvor jeg er hjemme og keder mig 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • katinka

    PLEASE lav et haul !!!!! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kunne være fedt med et haul! Bare generelt flere videoer fra USA, måske en vlog? Gør ikke noget hvis den bliver på engelsk, for jeg kunne forestille mig, at det ville være akavet at vlogge på dansk derovre, haha

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • KissesFromEmilie

      Der skal nok komme vlogs, men hvornaar ved jeg ikke. Regner hvertfald med at filme vlog i juleferien og spring break 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koncert med skolens kor