Lørdag i Wichita

Sunday, fun day!

I søndags blev jeg vækket tidligt om morgenen, på grund af brandalarmen var gået igang. Wade var i fuld sving med at stege bacon til vi vågnede, og pludselig syntes husets brandalarmsystem at vi skulle vækkes. Jeg troede til at starte med at det var mit vækkeur, men da jeg langsomt vågnede mere lagde jeg mærke til at lyden var væsentligt højere end mit vækkeur. Jeg slog dynen om mig og farede ud af døren, hvor jeg mødte Eric og Max, der også stod trætte med dynen om sig.
Det gjorde ikke så meget at blive vækket tidligt, for vi skulle alligevel i kirke kort tid efter. Normalt står jeg op 15 minutter før vi tager afsted til kirke – jeg hverken orker make up eller morgenmad. Det gør jeg hellere når vi kommer hjem. Da vi kom hjem fra kirken gjorde jeg min computer og Skype klar. Nu skulle mine værtsforældre endelige møde mine rigtige forældre. Vi snakkede sammen på Skype i næsten en time, og så var det tid til at gøre mig klart til at mødes med Paige. Jeg var sammen med Paige i godt to timer, hvor jeg fik øvet cheerleading til try-outs, som er om måned. Da vi var færdige blev jeg hentet af Angie, der kørte mig hjem. Jeg skiftede hurtigt tøj, og så var vi alle ude af døren igen. Vi skulle til et såkaldt Pumpkin Party med nogle andre udvekslingselever fra området. Elena, som jeg fulgtes med fra New York til Wichita og også var sammen med på Wheat State Camp, var også til arrangementet. Det var skønt at få snakket lidt med hende igen, da vi har fulgtes ad i vores udvekslingsår siden vi mødtes i London d. 12. august, hvor vi tog afsted fra Europa. Alle havde medbragt eget græskar og knive, og så brugte vi et par timer på at udhule og skære græskar. Efter timers koncentration og græskarsnavs- og kerne under neglene var jeg endelig færdig med min kat siddende på en måne. Vi spiste en masse aftensmad, som vi hver i sær havde medbragt.
Arrangementet blev afsluttet med en spændende kamp klods major i menneskestørrelse. Efter en meget lang og lige kamp og en masse klatreture op og ned af stigen – kæft det stinker at være 1.67 cm – tog vinden fat i spillet da det var min tur, og jeg måtte tabe til Eric.

Jeg havde en vildt hyggelig dag sammen med de andre udvekslingsstudenter og familien

Kisses, Emilie

IMG_0807

Max (Tyskland), Elena (Italien) og jeg

IMG_0785

IMG_0798

Skærmbillede 2015-10-29 kl. 22.49.26

Eric og jeg der spiller klodsmajor (det spil er ikke beregnet til lave mennesker som mig)

hej

IMG_0803

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag i Wichita