På det seneste har jeg...

Manhattan & K-state

Jeg nød virkelig at have en fire dages lang weekend sidste uge – torsdag, fredag, lørdag og søndag. Min værtsfamilie havde planlagt at vi skulle til Manhattan (en by i Kansas, ikke New York), hvor deres yngste datter Brooke går på College. Vi tog tidligt afsted fredag morgen, for at stoppe i Salina og se skolens volleyball team spille. De var nemlig gået videre til statsmesterskaberne, og endte den formiddag med at blive de 2. bedste i Kansas, hvilket jeg synes er ret nice. Da kampene var færdige kørte vi videre til Manhattan, hvor vi blev indlogeret på et nyt hotel downtown. Efter at have sat v0res bagage af mødtes vi med Brooke og hendes kæreste. Vi kiggede kort i byens shoppingcenter og spiste derefter på en sportsbar, hvor vi så Royals (Kansas City’s baseballteam) spille. Der har den sidste uge været totalt baseballstemning, da de var nået ret langt, og skulle spille i New York. Og samme weekend vandt de World Championship. Der har været fest i gaderne i Kansas City og særdeles også på min skole, hvor alle har båret mørkeblå KC t-shirts siden da. Angie fortalte mig endda at børnene i Kansas City har fået fri fra skole mandag og tirsdag for at fejre det.

Da vi vågnede lørdag morgen spiste vi morgenmad på hotellet, og tog derefter med Brooke over på K-State College hvor hun går. Det var et kæmpe universitet. Det mindede mig om tiderne på Oure, bortset fra at værelserne på college er meget større og pænere. Jeg fik helt lyst til at starte på college. Da vi havde fået rundvisning på colleget, mødtes vi med Eric i universitetets svømmehal hvor han skulle konkurrere. Der var vi i nogle timer, og da vi var færdige spiste vi på en hyggelig amerikansk restaurant hvor vi selvfølgelig fik burgere – og indbagte piggles. Da vi var færdige, sagde vi farvel til Brooke og så gik turen tilbage mod McPherson.

IMG_0929

IMG_0930

IMG_0933 IMG_0939

Jeg har altså aldrig forstået hvorfor der bruges græske bogstaver på de forskellige huse på et college

IMG_0942

IMG_0943

IMG_0946

Kisses, Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste har jeg...