Meningsfuld Mandag

Tornadoer, torden og jordskælv?

Den sidste uge har Kansas virkelig vist sig selv frem og dens meget skiftende vejr. På kun én uge har vi haft både tornadoer, tordenstorm og et jordskælv. Det lyder måske lidt mærkeligt, men sandt er det.
Gennem hele mandagen kunne jeg følge med i alle de små tornadoer der opstod rundt omkring i Kansas. Kansas er en af de stater i USA, som får flest tornadoer, men det er meget usædvanligt at de kommer i november måned. Selv fik jeg ikke set nogle, da der ikke var nogle i McPherson, men på facebook kunne jeg finde videoer af tornadoer. På skolen har vi skilte overalt i tilfælde af tornado sirene, som kommer jævnligt i foråret. De er rimelig vant til tornadoer her, så jeg håber altså lidt jeg får en at se til forår – for det kommer jeg nok aldrig til at se hjemme i Danmark.
Natten derefter vågnede jeg så op af bulder og brag. Der var nemlig en stor tordenstorm igang udenfor – og tordenstorme her er altså noget mere voldsomme end de er i Danmark. Morgenen efter fandt jeg ud af at hele familien faktisk var vågnet af stormen.
Så var der natten mellem onsdag og i dag. Til min ærgrelse følte jeg ikke noget jordskælv. I skolen i dag snakkede alle om at de var vågnet på grund af et jordskælv i Oklahoma, som er staten under Kansas, og hvordan tingene i deres værelse begynde at ryste mere og mere.

Selvom jeg hverken fik oplevet tornadoerne eller jordskælvet, ville jeg alligevel lige dele det med jer, da det er et vejr vi aldrig vil opleve i Danmark.

Kisses, Emilie

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meningsfuld Mandag