WINTER

MUSICAL AUDITION

 

I onsdags blev jeg på skolen efter skole, fordi jeg skulle til audition på årets musical. McPherson High School er meget kendt for sit høje niveau i teater. De er faktisk lige blevet inviteret til noget state-halløj, som kun 3 skoler i staten bliver inviteret til, hvilket er ret vildt. Det gjorde mig samtidig meget nervøs for auditions, fordi der er så mange talenter her. Der var over 70 der havde skrevet sig op til auditions, og kun omkring 30 kunne være med i selve stykket. Jeg var næsten sikker på, at jeg ikke ville blive en del af stykket – men andet ville vise sig.

Jeg var dødnervøs da jeg sad ude i gangen og ventede på at komme ind til selve auditionen. Da det endelig blev min tur, kom jeg ind i rummet hvor min korlærer, teaterlærer og danselærer sad. Først startede jeg ud med at synge ét minuts solo foran dem. Heldigvis havde jeg lært sangen udenad, for mine hænder rystede så meget at jeg ikke kunne læse papiret. Min solo var det jeg var mest nervøs for, men det gik faktisk okay. Bagefter skulle jeg læse et stykke op fra manus (som jeg aldrig havde læst før. Og jeg skulle spille en “fake kineser”. Det gik helt ad helvedes til. Først og fremmest er engelsk ikke mit modersprog, så lige pludselig at skulle lave kinesisk accent var svært + der var en masse ord jeg ikke kendte. Så skulle jeg danse. Stykket handler om tap-dance, og det var egentlig okay nemt.

Fredag morgen da jeg så havde kor, spurgte min lærer om han ikke måtte snakke med mig alene. Jeg blev lidt nervøs, men da han spurgte om jeg ikke ville være med i bel canto (som er et de bedre kor på skolen, hvor man skal til audition først for at kunne komme med) blev jeg super glad. Jeg har altid troet jeg sang forfærdeligt, men min lærer var vidst uenig i det.

Om aftenen fik vi så endelig mail ud med hvem der var med i musicalen. OG JEG STOD PÅ LISTEN. Jeg har ikke fået en stor rolle, hvilket passer mig helt fint, for min skuespilspart til audition gik ikke så godt. Jeg var mest af alt bare glad for at være med i stykket, da jeg ved de har måtte skære 40 andre elever fra.

Forneden kan I se hvilke parter jeg er med i :))

Kisses, Emilie

Skærmbillede 2015-12-05 kl. 22.17.45

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINTER