Risengrød

Julen

Ajul1 ajul2 ajul3

ajul1112

Okay, jeg har ikke opdateret i næsten en måned, men nu er jeg endelig tilbage med en masse opdateringer om hvad der er sket siden sidst. Allerførst skal vi lige have opdateret om hvordan min jul gik.
Julen var helt anderledes end jeg havde forventet – på en god måde.
Vi kørte til Colorado den 24. december,  som var en lang 8 timers køretur op i bjergene. Det er så underligt, hvordan man på så kort tid kan køre fra helt flade Kansas, til nabostaten med bjerge. Det var hvertfald dejligt at komme væk fra det kedelig landskab der er her i Kansas, må jeg nok indrømme. Der var fyldt med sne da vi ankom til Denver, hvilket er noget af det jeg havde savnet rigtig meget – ja, jeg er en af de få der elsker sne.
Vi gik klædte os pænt på, og tog i kirke om aftenen. Den 24. er jo ikke den store dag for amerikanerne, det er nemlig den 25., hvor vi alle vågnede op, ved at den yngste i familien vågner op, og vækker alle i huset. Klokken 7 om morgenen blev jeg så vækket af deres lille fætter, hvilket var alt for tidligt. Vi sad alle i stuen, i vores nattøj, og pakkede gaver op. Jeg fik så mange fine gaver af familien, som jeg slet ikke havde regnet med. Af Angie og Wade fik jeg bl.a nattøj fra Victorias Secret, et armbånd og så fik jeg 3 “adventures” som vi skal på når vi skal til Jamaica og Mexico, som er nogle af de stoppedesteder på vores cruise til marts. De gav mig bl.a en snorkeltur og en klatretur, hvilket jeg synes var nogle meget store og flotte gaver.
Resten af dagen rente vi alle rundt i vores nattøj, spiste masser af lækker mad, så julefilm og spillede spil. Det var virkelig en helt perfekt måde at holde jul på, og jeg tror jeg vil prøve at få min danske familie overtalt til at gøre det på samme måde næste år. Det er bare så meget hyggeligere at vågne op sammen og åbne gaver, istedet for at man skal skynde sig med både mad, gaver og pakkeleg den 24. om aftenen.

Jeg er meget taknemlig og glad for en helt unik amerikansk jul og alle de gaver jeg fik fra min amerikanske familie, men også alle de gaver min familie hjemmefra har sendt mig

Kisses, Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Risengrød