Denver // Botanisk have ♥

NYTÅR // Wichita, StarWars, 2016 ♥

nytår

Så blev det slutningen på 2015 – det hårdeste, men bedste år i mit liv, indtil videre. 2015 startede ud med en masse uforglemmelige minder på efterskolen, bl.a vores studietur til New York, og samtidig sluttede jeg også efterskolen af i juni, hvilket var det hårdeste farvel nogensinde. Så var jeg på ferie i Washington og New York med familie, inden jeg skulle sige farvel til dem også, og så rejste jeg endnu engang til USA i august.

ANYWAYS, nytårsaften her var virkelig ikke hvad jeg havde forestillet mig, og må ærligt indrømme, at jeg var lidt halvskuffet. Vi brugte dagen i Wichita, hvor vi så den nye Star Wars film, og efterfølgende spiste vi middag på en lækker restaurant. Da vi kom hjem om aftenen, smuttede Eric, Max og jeg over til en ven fra skolen. Vi var hos ham et par timer og spillede xbox. Det var nok den mest stille nytårsaften jeg nogensinde har oplevet. Der var ingen fyrværkeri og da det blev midnat tog vi hjem og gik direkte i seng.
Jeg er vant til at nytår er en kæmpe fest, men her var næsten som en ganske almindelig dag, hvilket ærgrede mig lidt

Kisses, Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denver // Botanisk have ♥