Super Bowl

MUSICAL

IMG_2596 IMG_2602 IMG_2608 IMG_2612 IMG_2619 IMG_2622

Processed with VSCOcam with p5 preset

Processed with VSCOcam with p5 preset

Processed with VSCOcam with p5 preset

Processed with VSCOcam with p5 preset

IMG_2674 IMG_2675 IMG_2676IMG_2682

Som de fleste af jer nok ved, så brugte jeg hele januar og det meste af februar på skolens årlige musicalforestilling. I år var det Thoroughly Modern Millie. Det var en masse uger med grin, dans, sang og nye venskaber. Jeg er så glad for at jeg tilmeldte mig musicalen, for jeg har mødt så mange fantastiske mennesker at kende gennem dette. Min kærlighed for skøre teaterunger vil nok aldrig forsvinde, og det er helt mærkeligt at det nu er slut. Vi havde 3 skønne aftener, hvor vi performede. Foroven kan I se en masse billeder der blev taget, både backstage og på scenen.

As most of you know, I spend whole January and most of February on the school musical. This years musical was Thoroughly Modern Millie. It was a bunch of weeks filled with laugh, dancing, singing and new friendships. I’m so happy I signed up for this musical, because I’ve met so many amazing people through this. My love for crazy Theater kids will never disappear, and it is so weird that the show is over now. We had 3 amazing nights, where we performed. Above is some pictures – both from backstage and at the stage. 

Kisses, Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Super Bowl