Springbreak // Caribbean Cruise

PROM 2k16

IMG_3584 IMG_3506 IMG_3507 IMG_3551 IMG_3568 IMG_3574 IMG_3575 IMG_3589 IMG_3592 IMG_3594 IMG_3597 IMG_3606 IMG_3607 IMG_7353 S1390004

Så fik jeg endelig oplevet et rigtig amerikansk skolebal – nemlig prom! Efter at jeg fik købt kjole, sko og smykker i sidste sekund, så blev det endelig lørdag den 2. april. Jeg stod tidligt op om morgenen, tog et langt bad, tørrede hår og tog til frisøren. Jeg fik krøllet håret, fletninger i hver side, der til sidst blev til en opsat frisure. Derefter tog jeg hjem og begyndte på makeuppen. Min veninde kom over, og jeg lagde makeup på hende. Vi fik kjolerne, skoene og smykkerne på og så var vi klar til at tage afsted. Vi mødtes med vores promgruppe ved McPherson courthouse, hvor vi tog billeder i parken. Da vi var færdige tog vi bilen til Wichita, hvor vi spiste aftensmad. Selvom jeg havde en stram kjole på, så spiste jeg en god amerikansk burger sammen med de andre. Da vi var færdige var klokken omkring 19, og vi kørte tilbage til McPherson. Vi kørte direkte til vores high school, for nu skulle prom for alvor igang. Da jeg er en junior, havde jeg brugt hele dagen forinden på at hjælpe med at pynte op på skolen. Nu skulle jeg endelig se det færdige resultat. Før gik vi det såkaldte Promenade. Det foregik således at vi, i par, gik ind på skolens scene, og alle forældrene ville sidde blandt publikum og klappe og tage billeder, mens vi blev repræsenteret. Derefter gik vi videre til skolens Roundhouse, som er deres store gymnastiksal. Salen var forvandlet fuldstændig. Årets tema var Cruise, så der var lavet et kæmpe skib, der hang anker, fisk og redningsveste rundt omkring. Det hele var så gennemført. Jeg må dog indrømme at jeg var meget skuffet over den elendige dj, og folks danseskills. Det er tydeligt at se at amerikanske teenagere ikke kan gå på natklubber, for de kunne ikke danse. De stod enten akavet stille på dansegulvet, og eller grindede, som om de ingen selvrespekt havde. Det var seriøst så trist at se på. Jeg prøvede ihærdigt på at få min promgruppe til at danse, med meget lidt held. Til gengæld var der en photobooth og snacks til festen, som vi også fik udnyttet. Omkring midnat tog vi så alle hjem og skiftede til almindeligt tøj, og så tog vi tilbage på skolen til after prom. Der var planlagt et hypnoseshow, og selvfølgelig blev jeg hypnotiseret og blev hevet op på scenen. Jeg gjorde en masse pinlige ting, som at lege ninja. (Der kommer snart video på min youtube). Til jer der ikke ved det, er jeg blevet hypnotiseret før, og jeg har nemt ved at falde i hypnose. Det var så sjovt, at se videoerne bag efter. After prom sluttede af med “morgenmad” som var amerikanske pandekager klokken 4 om natten. Det var en helt fantastisk aften, og jeg ville lidt ønske vi havde sådan noget i Danmark

Kisses, Emilie <3

2

 • Rasmine

  Hej Emilie! Jeg faldt helt tilfældigt over en af dine youtube videoer, og klikkede mig videre her til din blog – jeg vil bare lige sige, super flot arbejde! Jeg var selv i USA 14/15 og ved at se dine videoer og læse dine blog indlæg giver mig helt vildt meget hjemve, og jeg savner helt at være udvekslings studerende.. Jeg håber du har et super godt år – nyd det her til sidst! Det går så hurtigt 🙂

  Kram fra Rasmine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • KissesFromEmilie

   Hej Rasmine. Mange tak skal du have. Det betyder meget for mig når folk kan lide mit arbejde. Ja, jeg kan også godt få lidt hjemve af at læse min blog igennem. Det gik rigtig hurtigt til sidst. Knus Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Springbreak // Caribbean Cruise