Hjernerystelse & politibesøg

Springbreak // Caribbean Cruise

Sidste måned tog jeg med min værtsfamilie på ferie. Vi kørte i bil i 10 timer hele vejen ned til Galveston, Texas, hvor vi skulle sejle fra. Herfra tog vi på en uges cruise. Vi stoppede ved tre øer i Caribbean; Cozumel, Cayman og Jamaica. Det var en sindsygt lækker ferie, selvom jeg fik 2. gradsforbrænding første dag (white girl struggle). Jeg har aldrig været på en stor cruise før, men jeg var godt nok imponeret. Al mad ombord var inkluderet, så man kunne spise i uendelige mængder (hvilket nok var min yndlingsdel), der var pools, biograf, udendørs minigolf, basketbold, tennis, underholdning, spa, fitnesscenter og alt hvad man kunne drømme om. På 3. dagen stoppede vi på Cozumel, som er en mexicansk ø. Her kørte vi rundt, snorklede og spiste lækker mexicansk mad. Dagen efter landede vi på Grand Cayman, som er en ø ejet af Irland. Her snorklede vi igen, og bedst af alt: svømmede med stingrays. Det var en kæmpe oplevelse – helt fantastisk. Dagen derefter landede vi på Jamaica. Der er enormt meget kriminalitet der, så man følte sig ikke helt tryg, men vi kørte ud til en jungle hvor vi klatrede.

(HUSK AT SE MIN VIDEO FRA TUREN PÅ MIN YOUTUBEKANAL)

DSC_0014 DSC_0038 DSC_0072 DSC_0078 DSC_0099 DSC_0115

Processed with VSCOcam with c1 preset

IMG_3193 IMG_3259 IMG_3291

Kisses, Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hjernerystelse & politibesøg