Shopping i Wichita

Søndag & familie-tid

Ih hvor har det været en god søndag i dag! Som udvekslingelev er det utrolig nemt at føle sig alene, og nogle dage er bare bedre end andre. I dag var bare så skøn, at jeg tænkte jeg ville dele den med jer.

I morges ved 10 tiden tog jeg med familien i kirke for første gang. Det er ikke noget de gør hver søndag, men de gør det en gang i mellem, hvilket jeg synes er godt. Det er SÅ anderledes at gå i kirke herovre. Det er meget mere moderne og livligt – ja, det er næsten sjovt at gå i kirke herovre. Jeg føler virkelig de danske kirker – som er nogle århundrede bagud – kunne lærer noget af det her. Jeg er kristen, jeg tror på Gud, men søndagskirke i Danmark er da noget af det mest kedelige at foretage sig!

Efter en times tid i kirken, kørte vi hjem igen. Jeg fik Skypet lidt med Therese og Clara. Åh, hvor var det dejligt at snakke med dem igen. En af de ting jeg savner allermest er mine Ourepiger.

Ved 2 tiden tog jeg med min ældste søster, Nichelle, og min værtsmor, Angie, til Salina for at se musicalen, Den Lille Havfrue. Det var så hyggeligt bare at være afsted os piger, og er der noget jeg elsker, så er det musicals. Teater, musik og dans i en kombination.

Da vi kom hjem hoppede jeg i poolen med Nichelle og Angie, det var nemlig rigtig varmt i dag, og vi skal bare bruge poolen inden det bliver vinter.
Efter aftensmaden hoppede jeg med min bror, Eric, og hans veninde, Paige, i jacuzzien.
Det er så luksuriøst her – det føles som at være på ferie.

I morgen, mandag, er det labor day, så det betyder ingen skolen. Yay!

IMG_0193

IMG_0194

GOPR0384

IMG_0187

Kisses, Emilie

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping i Wichita