WORKSHOP

Q&A – de typiske spørgsmål

Jeg får så mange spørgsmål fra venner, familie og bekendte omkring næste år, og jeg er efterhånden ret vant til at svare på de spørgsmål. Så nu laver jeg altså en såkaldt questions and answers, hvor jeg vil svare på alle de typiske spørgsmål jeg til daglig får.

Hvornår skal du afsted og hvor lang tid?

Jeg ved desværre ikke hvornår jeg skal afsted endnu, og heller ikke hvor jeg skal bo. Det kommer forhåbentlig meget snart, og det bliver forhåbentlig en af de sidste afrejsningsdatoer, så jeg kan nå at sige ordentlig farvel til alle. Jeg skal afsted i 10 måneder!

Hvad er dine forventninger?

Jeg prøver på at have så lidt forventninger som muligt. Det hjalp mig rigtig meget da jeg startede på efterskole, jeg blev så overrasket over hvor fedt det var! Men jeg forventer da at blive pisse dygtig til engelsk, og få en masse uforglemmelige oplevelser

Hvorfor vil du gerne være udvekslingselev? Og hvorfor USA?

Jeg vil gerne være udvekslingselev, fordi det er en kæmpe oplevelse som man lærer utrolig meget af. Og jeg får aldrig chancen igen! Jeg elsker at rejse, der er intet bedre! USA har siden 2010 været mit yndlings rejsemål. Jeg har været der 4 gange, og min kærlighed vokser kun (yes i’m in love with a country)

Hvad med YouTube? Bliver du ved med at blogge?


To be honest, I don’t know. Jeg får jo nok ikke tid til det, og i de 10 måneder vil det ikke være min youtubeblog jeg prioterere højest. Det er derfor jeg har oprettet denne blog. Det er meget nemmere at skulle skrive et indlæg, end at lægge videoer ud! Men don’t worry, det er bare en pause, jeg stopper ikke!

Er du ikke nervøs/spændt?

Jo for satan! Men jeg er nu ikke så nervøs igen for at være væk hjemmefra – jeg er jo vant til at gå på efterskole, og der kan altså gå flere uger før jeg snakker med eller ser mine forældre.

Hvad med hjemve?

Det eneste rigtige er at snakke med sin værtsfamilie og område repræsentant, so that’s what i’ll do.

Hvilken organisation rejser du med?

STS – ja, jeg ved godt at der er nogle der siger det er dårligt

Hvor ønsker du at bo?

Jeg har ønsket New Jersey, Maryland og Virginia. Det kunne være så fedt at bo på østkysten.

Hvorfor skal du både på efterskole og på udveksling? Hvorfor ikke gymnasie?

Dette er nok det spørgsmål jeg får mest. Ih, hvor er jeg træt af det. Det er fordi, det er min drøm. Og jeg har mulighed for at udleve den, så selvfølgelig gør jeg det. Jeg elsker at gå på efterskole, men et udvekslingsår har også længe været en drøm for mig. Jeg gider ikke længere høre på “hvorfor ikke gymnasie?”, for jeg ved slet ikke om jeg gider i gymnasiet! Den eneste grund til at jeg overvejer det, er fordi så har jeg noget at falde tilbage på. Lige nu udlever jeg mine ungdomsdrømme, og jeg har ikke travlt med at blive uddannet.

Hvilken klasse skal du gå i?

Jeg aner det ikke endnu. Regner med 11th eller 12th, tror det hedder Juniors or Seniors. Håber 100% på at blive senior, men begge ting er helt fint.

Skal du gå til nogen sport?

Jeg håber på at kunne gå til cheerleading, teater, ballet, hiphop og kor 🙂

Er du nervøs for at skulle snakke engelsk hele tiden?

Overhovedet ikke! Engelsk er mit yndlingsfag, og er altid blevet meget rost i faget.

Tror du det bliver svært at spise sundt?

Maybe, I dont know. Men så længe jeg kan holde vægten nede, så er det fint!

Kisses, Emilie <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WORKSHOP