Manhattan & K-state

HALLOWEEN

Så blev det langt om længe d. 31. oktober. Dagen som jeg havde ventet længe på. Jeg ved ikke om jeg har nævnt det før, men grunden til at jeg valgte at tage på udveksling i lige netop USA, var på grund af højtiderne. Anyways, lørdag d. 31. oktober var en meget stresset dag. Som jeg skrev i mit forrige indlæg, så var vi i Manhattan det meste af dagen. Vi tog afsted fra Manhattan som ligger halvanden times kørsel fra McPherson, og så perfektionistisk som jeg er, havde jeg selvfølgelig endnu ikke færdiggjort mit kostume. Jeg skulle være en død, zombie-ish, hjemsøgt lille pige, og det var bestemt ikke nemt at finde en hvid natkjole. Derfor endte jeg sidste dag at købe et hvidt lagen, og så blev det altså gør-det-selv. Da vi kom hjem fra Manhattan var klokken mange, og jeg skyndte mig at få lavet kjolen og make up – og det var bestemt ikke nemt! Jeg havde en uge forinden købt liquid latex – en gel du smører i ansigtet, og bliver til et ekstra lag hud, som du kan “lege” med – som jeg brugte til at lave min syede mund. Da jeg var færdig med kostumet, var det direkte ud i bilen og så var Eric, Max og jeg på vej til en fest. Det viste sig så ikke at være en fest – hvertfald ikke i mine øjne. En dreng fra skolen havde inviteret til fødselsdagsfest, men da vi ankom var der meget stille, og vi fandt hurtigt ud af at der kun var 15 personer, og at de alle sad og så en gyserfilm. Vi forlod festen tidligt, og tog ud og treak and treatede kort. Det er helt utroligt så mange der treat and treater her i USA. Det var sådan en fed fornemmelse, at se alle de flotte kostumer og så meget liv der var i gaderne – specielt i Turkey Creek, da vi er det rige kvarter i byen. Da vi kom hjem fjernede jeg med det samme min make up, og hoppede i seng. Jeg var så træt efter en lang, men god, dag.

IMG_0956

Jacob (fitnesspige), Max (tysker), mig og Eric (taco)

IMG_0951

Alle var meget imponeret over mit kostume og hvor uhyggeligt det var. Halloween er amerikanernes fastelavn, og man behøver altså ikke klæde sig ud som noget uhyggeligt

IMG_0919

Kisses, Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Manhattan & K-state