Spiritweek & homecoming

Field of Screams // Halloween er på vej

I lørdags tog Paige, Max, Eric, en af Erics veninder (som jeg ikke huske navnet på) og jeg til Kansas Field of Screams. Nu tænker I sikkert; hvad er det?

Kort sagt, så er det typisk amerikansk Halloween. Det er oktober, og Halloween nærmer sig. Derfor bliver der hvert år sat en halloweenbane op i Wichita. Vi kørte der ud da det var blevet mørkt. Det lå ude på nogle majsmarker – rimelig uhyggeligt efter min mening. Vi parkere bilen, og stillede os i kø til billetterne. Da vi have købt billetter, stillede vi os i en ny kø. Her blev man enten hentet af en traktor med en lade bag på eller en ligvogn, og så blev man kørt ud til selve banen, hvor vi endnu engang stod i kø. Vi blev mødt at uhyggelige trolde, hekse og zombier. Det lyder ikke så slemt, men det var virkelig realistisk lavet. Jeg kan næsten ikke få mig selv til at kalde dem skuespillere, så realistisk det var. Heksene ville komme løbende efter dig og skrige dig op i hovedet, mens zombier pludselig ville forskrække dig ved at stå og ånde dig i nakken. Små børn sprang over i køen for at slippe væk. Paige blev også enormt bange, og begyndte at råbe ad dem. Værst af alt, var at vi slet ikke var blevet lukket ind på selve banen på daværende tidspunkt. Da vi endelig kom igennem køen, blev der åbnet en dør en til en lille lade, og der sprang den klammeste klovn frem i hovedet på os. Vi fulgte den gang der var lavet i huset – det var lidt ligesom en labyrint. Hver gang vi svingede ved at hjørne stod der et nyt væsen og skræmte os. Vi blev lukket ind i små rum hvor der ville være helt mørkt, og da lyset pludselig tændte stod der en helt oppe i dit ansigt, parat til at forskrække dig. Så blev vi lukket ud af laden, og ud på majsmarkerne hvor en mand med en motorsav ville springe frem og løbe efter os. Det værste var, at hvis du viste at du var bange, så ville de gå endnu mere efter dig. Der blev ikke taget hensyn – alle skulle skræmmes fra vid og sans! Så var det ind i en gammel skolebus fyldt med røg, ud på markerne igen, ind i en ny lille lade, hvor loftet var lavt og med huller hvorfra der ville hænge zombier og hekse. Nogle af dem tog fat i mit hår og sagde “your hair looks nice” med en uhyggelig stemme – I kan sikkert forestille jer det fra en gyserfilm. Ud på markerne igen, hvor en mand stod med et gevær. Jeg fik et kæmpe chok da han affyre op i luften, og mine ører virkede ikke optimalt i nogle minutter derefter. Gennem hele turen holdte vi alle fem fast i hinanden mens vi skiftevis skreg og løb. Det var virkelig uhyggeligt – det er næsten svært at forestille sig. Det var som at være med i gyser. Alligevel var det en mega fed oplevelse, og jeg er så glad for at jeg gjorde det.

12087434_484920661677636_1488804002_nMig, Erics veninde, Eric, Paige og Max 😉

Her er et godt eksempel på hvor bange Paige blev da vi stod i kø. Og selvfølgelig mig der, med et nervøst smil, prøver at skjule hvor skræmt jeg er. Og nå ja, en random guy der photobomber os i baggrunden

12067876_484920511677651_1007498801_n

Kisses, Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spiritweek & homecoming