MUSICAL

PROMPOSAL

Prom – årets skolebal – nærmer sig. Det er en kæmpe ting her i USA, og jeg glæder mig helt ekstremt. Det er derudover en tradition at drengene finder sig en prom date, ved at spørge på en eller anden cute måde. Så selvfølgelig er jeg også blevet spurgt. Ikke kun en gang.
Allerførst blev jeg spurgt af en der hedder Noah. Foran hele musical crewet blev jeg hevet til side, og så havde han skrevet på en kage “vil du gå til skolebal med mig?”.
Til at starte med sagde jeg ja, men måtte senere hen skuffe ham og sige nej. Det var lidt svært, for jeg havde det lidt dårligt med det.
Grunden til at jeg måtte skuffe Noah, var fordi jeg også var blevet spurgt af Andrew. Andrew er en udvekslingstudent fra Polen, som jeg har kendt i en del længere tid en Noah, så jeg følte det ville være lidt sjovere at følges med ham. Andrew havde skrevet “prom” med stearinlys udenfor mit hus. Desværre blæste det utrolig meget, så han kunne ikke tænde dem. Men jeg sagde selvfølgelig ja alligevel!

Prom is coming near. It’s a huge thing in America, and I’m so excited. It’s a tradition that the boys asks the girls to go to prom with them, in some cute way. And I got invited too – not only once.
The first one I got asked by was a guy called Noah. In front of the whole Musical crew I was pulled to the side. He had written in Danish “do you want to go to prom with me?” on a big cookie.
To begin with I said yes, but later on I had to disappoint him and say no. It was a bit difficult, because I kind of felt bad for it. 

The reason I said no, was because I got asked by Andrew. Andrew is an exchange student from Poland, and I’ve known him longer than Noah, so I felt like it would be a better choice. In front of my house Andrew had drawn “prom” with candles. He couldn’t light them though, because of the typical Kansas wind. But of course I said yes anyways!

Kisses, Emilie

IMG_2524 IMG_2526 IMG_2903

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MUSICAL