Sunday, fun day!

På det seneste har jeg…

#1 Besøgt en Corn Maze med koret
I weekenden havde min yndlingslærer, min korlærer Mr. Griggs, arrrangeret en tur til en Corn Maze – altså en labyrint i en majsmark – sammen med skolens kor. Vi forlod skolen klokken 18.00, hvor jeg for første gang kørte i en gul amerikansk skolebus. Da vi ankom havde vi en times fri tid, hvor vi købte lidt mad og tog billeder. Mr. Griggs er utrolig barnlig – han  siger selv han aldrig er blevet voksen – og derfor farede han rundt på legepladsen, prøvede rutsjebanen adskillige gange og bøvsede (som amerikanere gør hele tiden).  Han er simpelthen den sjoveste lærer jeg nogensinde har haft!
IMG_0849

IMG_0850

IMG_0851

IMG_0852 IMG_0867

#2 Lavet velgørenhedsarbejde med kirken

Vi stod alt for tidligt op i søndags (7:30) for at lave velgørenhedsarbejde for kirken. Vi brugte 3 timer på at male et hus. IMG_0869

#3 Brugt lidt for mange aftener i familiens hot tub

Både Max og jeg er blevet enige om at det er alt for luksuriøst at familien har hot tub, og den bliver ivrigt brugt om aftenen efter en lang skoledag.

#4 Begyndt at læse (WHAT?) 

Jeg ved ikke hvad der er sket med mig efter jeg er kommet til USA, men jeg er gået fra at hade at læse til at elske det, og i lørdags tog Angie mig med til en stor boghandel i Wichita hvor jeg købte “The Boy in The Striped Pyjamas” og “Looking for Alaska”.

IMG_0891

#5 Besøgt en Halloween butik

I tirsdag tog jeg med Angie til en Halloweenbutik i Wichita for at købe ind til Halloween som er på lørdag. Jeg glæder mig helt vildt! De havde alverdens kostumer, fra de mest nuttede til de utrolig uhyggelige. Jeg endte med at købe en masse teater makeup til mit kostume, som jeg ikke vil løfte sløret for endnu.

IMG_0893

IMG_0894

Kisses, Emilie

3

  • Amalie

    ‘Gør dig klar med mig’ til halloween? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • KissesFromEmilie

      Det ville jeg gerne have gjort, men jeg var rigtig stresset, så fik desværre ikke gjort det 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    ‘Gør dig klar med mig’ til halloween? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday, fun day!