Græskar farm & pakke fra Danmark

Koncert med skolens kor

I mandags havde vi skoleårets første korkoncert, hvor jeg optrådte sammen med mit kor. Vi skulle sammen med skolens tre andre korgrupper holde koncert i skolens store teatersal. Vi – min korgruppe – startede med at komme syngende, ude fra publikum, op på scenen mens vi sang hashivenu. Derefter sang vi autumn vesper, dansi na kuimba og til den sidste sang, nemlig Carrickfergus, kom alle pigerne fra de forskellige kor op på scenen og sang sammen.  Jeg har altid elsket at optræde, og denne gang var ingen undtagelse. Specielt fordi min musiklærer, Mr. Griggs, er den bedste. Ham og mine kortimer, er noget af det eneste jeg kan lide ved high school. Det var helt vildt hyggelig aften, som traditionen tro blev afsluttet med is.

Vi er nu allerede ved at gøre klar til de to næste koncerter i november og december. Det bliver en musical koncert, hvor vi bl.a skal synge Hakuna Matata, I’ll make a man out of you, A Whole New World og When I Grow Up. Jeg glæder mig helt vildt til den koncert! Derudover skal vi selvfølgelig have en julekoncert til december.

Kisses, Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskar farm & pakke fra Danmark