I denne uge har jeg

Weekend i Kansas City

Det er efterhånden nogle dage siden at det var weekend, og jeg har helt glemt at fortælle om min tur til Kansas City, som er den største by her i Kansas.

Fredag eftermiddag pakkede vi bilen og kørte den 3 timers lange køretur mod Wades familie i Kansas City.
Det var en lang tur, men med film og Spotify i bilen gik tiden forholdvis hurtigt. Undervejs stoppede vi ved en amerikansk BBQ restaurant – Wades yndlings! Her fik jeg en pulled pork burger med fries. Jeg elsker BBQ! Bagefter kørte vi hjem til Wades søster, hvor vi skulle tilbringe hele weekenden. De bor sindsygt flot – helt nyt! Deres hus brændte ned for et år siden, så de har bygget det hele op på ny igen. Huset lå ud til den smukkeste sø, hvor deres båd lå i vandet. Fredag aften brugte vi på at snakke, og så gik jeg ellers i seng.

IMG_0390

Lørdag morgen da jeg stod op var der lækker brunch, som familien havde stået for. Det var altså ikke bare en typisk amerikansk usund brunch – hele min værtsfamilie er heldigvis sunde og ikke overvægtige! Der var masser af frugt, æg og brød. Da vi havde spist gjorde vi båden og kanoerne klar, og så brugte vi ellers resten af eftermiddagen ude på søen. Vandet var dejlig varmt, og jeg fik både prøvet tuben og kanoerne.
Om aftenen spiste vi lækker mad endnu engang, og til dessert havde jeg bagt dansk jordbærtærte – og den var et hit!
Da det blev mørkt sad vi udenfor omkring et bord med bål i midten – meget amerikansk! Bagefter gik Eric, Nichelle og jeg i jacuzzien.

IMG_0430

IMG_0441

IMG_0401

IMG_0395

IMG_0449

Søndag stod vi tidligt op, pakkede bilen og kørte mod downtown. Vi stillede bilen og gik ind på den store station, der mindede om en miniudgave af Grand Central Station i New York. Vi brugte lidt tid på togmuseet hvor de bl.a havde LEGO, og jeg fortalte at det var dansk. Bagefter besøgte vi et af byens mindre shoppingcentre. Så gik vi i på en super hyggelig spanskinspireret gade downtown, fandt en restaurant og spiste frokost der. Vi besøgte et kunstmuseum, og så gik turen ellers hjemad, med et lille besøg på Starbucks.

IMG_0457   IMG_0474

IMG_0471   IMG_0478 IMG_0473   IMG_0483 IMG_0492   IMG_0505 IMG_0498   IMG_0486 (1) IMG_0519   IMG_0510

Jeg havde den fedeste weekend i Kansas City med min søde værtsfamilie, og jeg glæder mig allerede til at komme tilbage til storbyen til Thanksgiving.

Kisses, Emilie

2

  • Hej Emilie.
    Jeg nyder at læse dine indlæg, og jeg tjekker din blog dagligt! Jeg synes, at det er super fedt det du laver. Jeg skal selv være udvekslingsstudent til næste år, så det gør mig endnu mere spændt at læse om alle dine oplevelser.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • KissesFromEmilie

      Hej Anne!
      Arg, hvor dejligt!! Det gør mig så glad! Ja, jeg kan forstå du er spændt!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denne uge har jeg